logga_uchund

tips på boende

Förslagen nedan avser övernattningsmöjligheter i närheten av skolan, där hund är tillåten. Angående info om standard, priser, bokningsregler, med mera, hänvisar vi alltid direkt till uthyraren. Tänk på att tilläggskostnader för hund kan tillkomma utöver ordinarie priser.

RUM I STUGA VID SKOLAN

3 rum uthyres i stuga på skolans område för 300:-/natt och rum.

Rummen hyrs ut av Erica som arbetar på skolans hunddagis och själv bor i stugan, tillsammans med två hundar (tikar).

Gemensamma utrymmen delas med övriga i stugan och du har då tillgång till kyl, frys, mikro, ugn, spis, samt två badrum varav ett har dusch.

Det finns en säng i varje rum och du tar själv med lakan etc och städar efter dig då du lämnar stugan. Hunden är självklart också välkommen!

För mer info, kontakta Erica via erica.nilsson10@hotmail.com eller 0723-093393
 

BJÖRKEBERGS GÅRD

Björkebergs Gård ligger mellan Nordanå och Hishult och erbjuder lite enklare boende - se närmare beskrivning på deras hemsida!

Naturskönt område med bla dammar och hjorthägn. En trevlig plats för hundträning som apportering och viltspår m.m

www.bjorkebergsgard.se

UNDER LINDEN

Under Linden är en gård från 1800-talet ligger i den skånska skogen mellan Örkelljunga och Munka-Ljungby där du upplever hemtrevlig miljö, service och god mat.

www.underlinden.se

BJÖRNLOKAN BED & BREAKFAST

Detta Bed & Breakfast ligger i Munka-Ljungby.
Här bor du i fräsha rum, alla med eget badrum och altan. Flera rum är stora nog för att hela familjen kan bo tillsammans. Du har också tillgång till kök och tvättstuga

När du bor hos oss har du nära till natur, bad, golf, dans, mat m.m.  

www.bjornlokan.se

tipsa oss!

Känner du till andra boenden i närheten av oss, där hund är tillåten? Fyll gärna i formuläret nedan, så lägger vi ut ditt förslag här på sidan. Tack för hjälpen! 

STUGA I SLÄTTSJÖ

Stuga i slättsjö på ca 72 kvm, hyrs ut möblerad. Vardagsrum och två sovrum (5 sovplatser) kök med kamin och badrum med dusch. Lantligt läge med fin natur och många promenadvägar i skogen. Resväg till skolan 12 minuter med bil (11 km till Örkeljunga)

För vidare kontakt:
Cajsa.swartstrom@hotmail.se eller 0705-638899
 

TURISTBYRÅN

För att hitta egna alternativ kan du vända dig till turistbyrån i Örkelljunga:

www.orkelljunga.se/turism