logga_uchund

Intresseanmälan

Roligt att du är intresserad av vår distansutbildning "Arbete med hund"!

Nästa utbildningsomgång är under planering och vi hoppas kunna starta i augusti/september 2018.

Du som har skickat in en intresseanmälan har blivit kontaktad av oss via mail 17/1 2018 och finner där information om planeringen för kommande utbildningsomgång. 

Du som genomför en intresseanmälan från och med 17/1 och framåt får samma information i ett autosvar, 

Så snart vi har mer information om exakta datum för ansökningsperioden och utbildningsstarten, så kommer denna meddelas här på hemsidan.

Observera att alla som vill vara med i urvalet måste göra en formell ansökan via en särskild blankett (den intresseanmälan du eventuellt genomfört i nuläget är just bara en intresseanmälan!) 

Blanketten kommer finnas tillgänglig här på hemsidan så snart ansökningsperioden öppnar och vi hoppas detta sker under februari/mars. 
 

Karina Ravn, examinerad resurshundförare och instruktör 2014. Efter avslutad utbildning - och efter 18 år på fabriksgolvet - startade Karina  företaget "Fartfyllda tassar", som hon idag arbetar med på heltid.
Karina Ravn, examinerad resurshundförare och instruktör 2014. Efter avslutad utbildning - och efter 18 år på fabriksgolvet - startade Karina företaget "Fartfyllda tassar", som hon idag arbetar med på heltid.