logga_uchund

distansutbildning

Sedan 2014 driver vi  vuxenutbildningen "Arbete med hund",  där vi examinerar instruktörer och resurshundförare. På grund av stora förändringar i gymnasieskolan inom Örkelljunga kommun, så kommer inte vår hundenhet inte att finnas kvar och därmed kommer kommunen inte heller stå som arrangör för Arbete med hund. Vi har sökt andra lösningar, men tyvärr har vi inte lyckats hitta ett färdigt koncept för att erbjuda en ny utbildningsomgång till hösten 2018. 

Detta känns särskilt tråkigt då vi redan nu har över hundra intresseanmälningar och vi förstår att många blir besvikna. I och med att hundenheten upphör, så kommer också denna hemsida att läggas ner. 

Jenny Wibäck, som varit utbildningsansvarig, har förhoppningen och ambitionen att hitta nya former för att utbilda resurshundförare och eventuellt även instruktörer. Du som är intresserad av detta hänvisas till sidan www.resurshund.se 

I samband med att hemsidan stängs ner (juni 2018) så kommer också tillhörande mailadresser att sluta fungera (de som avslutas med @uchund.se ) 

För mer info om själva utbildningen och konceptet Resurshundförare, se länkarna nedan!

Upplägg                    Innehåll              Examinerade elever           Resurshundförare