logga_uchund

Tove Dahl

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör - inriktning klickerträning & aktivering
  • Tränarutbildning - klickerträning
  • Tränarutbildning - nose work


"Hundträning med individen i centrum!
Min övertygelse är att grunden i utveckling för både människa och hund ligger i ömsesidig respekt, god relation och glädje. Som resurshundsförare riktar jag mig främst mot ungdomar/unga vuxna med psykiska eller sociala svårigheter. Jag använder hunden som en fyrbent motivator och anpassar aktiviteten utefter individen.

Som instruktör arbetar jag med positiv förstärkning och belöningsbaserad träning. Jag erbjuder kurser i bla. Nosework, klickerträning och allmänlydnad. Nära mitt hjärta ligger rädda/osäkra hundar och hundar med problembeteenden, jag hjälper er gärna mot en mer harmonisk tillvaro. Vana av jakthundars specifika egenskaper, där jag hoppas kunna bidra till en ändrad syn på hundträning och vidareutveckla mitt koncept."

Kontaktuppgifter:
www.rebellhund.se
0768-966336
Tova89@hotmail.com