logga_uchund

Rosita Berntsson

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör - inriktningar nose work & tävlingslydnad
  • Tränarutbildning - klickerträning
  • Tränarutbildning - nose work

"Efter denna omfattande utbildning samt med många års erfarenhet av hundar och människor, fick jag verktygen som behövdes för att starta en hundrelaterad verksamhet.
Som resurshundförare hjälper jag och mina hundar barn/ungdomar som behöver inspiration och motivation för att klara skolan bättre och se positivt på framtiden. Vi hjälper även vuxna och äldre till en gladare och lyckligare vardagskänsla.
Som instruktör/coach jobbar jag framförallt efter att få fram träningsglädjen och samhörighetskänslan hund/förare och fokuserar på det som skapar trygga och glada ekipage. Som engagerad i SBK:s tävlingsverksamhet, både som tävlande och ideellt arbetande hjälper jag också tävlingsintresserade."

Kontaktuppgifter:
Hemsida: www.vovverado.se
Mail: rosita@vovverado.se
Besök Vovverados Facebook-sida genom att klicka här