logga_uchund

Ida Milton

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör/träningscoach - inriktning aktivering
  • Tränarutbildning – nose work
  • Tränarutbildning – klickerträning
"Drömmen är att främja ett projekt där hemlösa hundar och ungdomar med psykisk ohälsa kan dra nytta av varandra. Med min bakgrund inom etologi och erfarenhet av rescue hundar fick jag med den vunna kunskapen om resurs hundar upp ögonen för att utveckla ett sådant projekt. Jag brinner för att skapa en plats där både utsatta hundar och ungdomar kan komma för att skapa inre frid tillsammans. Att erbjuda möten med dessa hundar för ungdomar innehållande samarbete, hundträning och kunskap tror jag kan bli en win-win där vi får slutprodukten av färre utsatta, bättre mående hundar och ungdomar i vårt samhälle."

Kontaktuppgifter:
0706-065153
ida.f.milton@gmail.com