logga_uchund

Frida Hansson

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör - inriktningar klickerträning, nose work & tävlingslydnad
  • Tränarutbildning - klickerträning
  • Tränarutbildning - nose work


Jag vill använda min yrkesbakgrund som Leg. Barnsjuksköterska tillsammans med mina kunskaper som resurshundförare för att hjälpa barn och ungdomar med olika svårigheter. Att använda hund som motivator kan bidra till ökad hälsa, välbefinnande och ökad självkänsla. Närheten till djur har många positiva effekter.

Jag utgår från LASSIE modellen och viktiga nyckelord för mig är glädje, delaktighet och kunskap. Jag arbetar med positiv förstärkning och använder gärna klickerträning och nosework i mitt arbete. I mitt möte med människor på kurs hoppas jag kunna förmedla verktyg för att förbättra relationer mellan hund -människa och bidra till en enklare vardag. 

Kontaktuppgifter:
frida.hansson84@hotmail.se
0761-400 437