logga_uchund

Emma Laurin

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör/träningscoach - inriktning aktivering
  • Tränarutbildning nose work
  • Tränarutbildning klickerträning


"Hundträning med fokus på glädje, positiv förstärkning och andra positiva metoder vid träningen och utvecklingen tillsammans.

Jag har själv fått möjligheten att både träna och tävla olika typer av hundar i en mängd olika hundsporter. Jag har i mitt yrkesliv och privatliv träffat många olika typer av dessa hundligheter, och i varje hund finns en klar guldram som jag vill jobba med att vidga och utveckla tillsammans med sin förare. Med fokus på det som fungerar gör vi det lättare att se möjligheter och känna hopp, vi kan då skapa otroligt mycket mer och samtidigt ha kul under tiden."


Kontaktuppgifter:
emma.laurin@gmail.com