logga_uchund

Elizabeth Skantz

Diplomeringar inom utbildningen

  • Instruktör/träningscoach inriktning klickerträning
  • Tränarutbildning klickerträning
  • Tränarutbildning nose work
"Har gått instruktörsspåret och tanken är att jag ska hålla kurser i nosework och klickerträning. Initialt kommer det att ske i brukshundsklubbens regi. Jag är sedan tidigare utbildad domare inom bruks och lydnad och har tränat egen hund inom ett flertal hundsporter. Träningsfilosofin på mina kurser är baserad på positiva träningsmetoder och klickerträningstänket genomsyrar allt.

Vill att alla ska känna sig välkomna på kurserna. Jag hoppas att deltagarna och deras hundar, ska gå från kursen med förbättrat självförtroende, stärkta i sin relation till varandra och med nya kunskaper."

Kontaktuppgifter:
ezskantz@hotmail.com