logga_uchund

Carina Dreffling

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör - inriktning aktivering
  • Tränarutbildning - nose work
  • Tränarutbildning - klickerträning

"Som resurshundsförare med brinnande engagemang för våra äldre inom omsorg/eget boende, vill jag använda hunden i att skapa en positivare vardag med många möjligheter, i träning, lugnande effekter, bli sedd, inte minst glädjespridare.

I samarbete med vuxenskolan/PRO vill jag i min tränarroll vända mig till nyblivna +60-hundägare för att där på ett lättsamt sätt lära ut verktyg för en positiv träning och hundägande. Här finns en engagerad coah där vi arbetar efter din och din hunds förutsättningar med mål att skapa en starkare relation. Erbjuder även nosework-kurs  och om intresse finns få lära dig använda betingad förstärkare i träning. 

Mottot: det ska vara kul!"

Kontaktuppgifter:
0734-198733
coolacox@hotmail.com
www.coolacox.se