logga_uchund

Olli Linnèr

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör, inr. beteendeproblem
  • Tränarutbildning i nosework
  • Tränarutbildning i klickerträning
  • Validerad till instruktör och doftprovsdomare i Nose Work inom SNWK


"Efter en allvarlig bilolycka har hundar varit en stor del av mitt liv. Jag erbjuder föreläsningar inriktat på hund som resurs från ett inifrånperspektiv för anhöriga, brukare och ansvariga. Jag är även resurshundförare och satsar på att aktivt arbeta med detta. Rätt hund på rätt plats är för oss en viktig del och våra hundar ska vara individanpassade för uppgiften och deltagaren.

Det är inte bara människor som kan vara i stort behov av denna hjälp utan även andra hundar. Jag erbjuder därför coachning för dig som vill komma vidare med din hund och får en bättre och roligare vardag."

För vidare kontakt:
www.o-linner.webnode.se