logga_uchund

Linda Gustafsson

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör - inr. nosework, spår och sök
  • Tränarutbildning i klickerträning
  • Tränarutbildning i nosework
  • Validerad till instruktör och doftprovsdomare inom SNWK

"Linda heter jag och jag arbetar som assistent för personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Jag är verksam inom SBK som instruktör och funktionär vid mentalbeskrivningar.

Uppväxten med tjänstehundar kring mig har speglat min fortsatta träning av hund. Mina stora intressen är hundens mentalitet och att kunna utnyttja hunden som en resurs i människans tjänst.  Mycket tid läggs på att träna spår, räddningssök och nosework. Jag tävlar även en del i Rallylydnad och Lydnad. Men framförallt värdesätter jag den glädje mina hundar skänker mig i vardagen.

Drivkraften är att kunna utveckla människor i samspelet människa-hund"

För vidare kontakt:
www.lindagustafsson.se
För att komma till Lindas Facebook-sida, klicka här