logga_uchund

Jeanette Hallman


Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör - inr. nosework och tävlingslydnad
  • Tränarutbildning i klickerträning
  • Tränarutbildning i nosework
  • Validerad till Nose work-instruktör och doftprofsdomare inom SNWK

"Förutom elev under 2014 års utbildning ”Arbete med hund”, är jag legitimerad Sjuksköterska och arbetar på rehabiliteringsavdelningen på Halmstads sjukhus. Inom SBK är jag utbildad instruktör och håller valp-och allmänlydnadskurser samt tävlingslydnadskurser. Jag är också verksam tävlingsledare. Jag tävlar själv både inom bruks och lydnad. Debut i elitlydnad sker inom kort.

Jag tror starkt på hunden som resurs för människor vilka behöver extra motivation för att nå sina mål. Som resurshundförare är jag främst inriktad på rehabilitering samt habilitering. Sedan 2015 har jag blivit headhuntad som lärare inom utbildningen och leder bland annat kursen ”Grundläggande vård och omsorg” i utbildningen ”Arbete med hund”.

För vidare kontakt:
www.jeanettehallman.se