logga_uchund

Emma Wahlén


Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare
  • Instruktör inr. tävlingslydnad & vardagslydnad
  • Tränarutbildning - nosework
  • Tränarutbildning - klickerträning

"Hunden har varit en central punkt genom livet både privat och i yrkesval. I rollen som djurvårdare har arbetsplatserna varit på klinik och djursjukhus parallellt med familjeföretaget Bokförlaget Settern där hjärtat klappar lite extra för hundlitteratur och rollen som instruktör.

Längtan att lära sig mer finns ständigt och vidareutbildning är en självklarhet inom djursjukvård, som instruktör och med de egna hundarna. I dagsläget är de tävlingsaktiva inom lydnad, agility och rallylydnad - men satsar på att lägga till ytterligare några grenar. Är man nyfiken så har hundvärlden så mycket att bjuda på!!"

För vidare kontakt:
www.lurvhundarna.se