logga_uchund

Annika Bovall

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Instruktör - inr. valpträning, tävlings- och brukslydnad, spår
  • Tränarutbildning - nosework
  • Tränarutbildning - klickerträning

 
"Jag har under hela mitt liv haft hundar omkring mig. All min lediga tid ägnar jag mig åt mina tre korthåriga collies. Jag har gått ett antal hundkurser, deltagit på läger och föreläsningar. Lär mig något nytt hela tiden. Jag tävlar i spår, lydnad och utställning.

Mitt mål är att få fram glada, förväntansfulla och kreativa hundar.Viktigt är att även föraren har roligt. Att kunna inspirera andra till detta är ett av mina mål som träningscoach.

Jag arbetar som skolsköterska och har i utbildningen tillverkat en specialsökbana i samarbete med några elever från särskolan."

För vidare kontakt:
www.bovan.hundstudio.se/