logga_uchund

Nathalie Gustafsson

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare, inriktning personer med psykosociala svårigheter.
  • Instruktör, inriktning nose work & klickerträning
  • Tränartutbildning, klickerträning
  • Tränarutbildning, nose work
  • Validerad till nose work-instruktör och doftprovsdomare inom SNWK.

"Jag står till förfogande som resurshundförare hos kommuner som konsult för timbaserade uppdrag där fokus  ligger på barn & ungdomar med psykosociala hinder. Mitt mål är att inspirera individen till personlig utveckling.

Jag  erbjuder även en kursverksamhet som riktar sig till människor & hundar i olika åldrar som på ett enkelt och fantasi fullt sätt vill kunna träna & aktivera sig tillsammans. Hos mig kan alla delta oavsett förkunskaper, du kan ha tävlingsambitioner lika väl som du vill finna en stimulerande aktivering till din hund. Jag erbjuder nosework kurser & aktiveringskurser med klickerinspirerade inslag.

 Min träningsfilosofi innebär att ha kul på vägen, jag gillar att blanda in humor i min hundträning & anser att en lättsammare stämning hos föraren når trevligast resultat hos hunden."

För vidare kontakt: kennelgng@hotmail.com eller 0735-404232