logga_uchund

Jannica Svensson-Wåhgen

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Resurshundförare, inriktning barn med socioemotionella svårigheter.
  • Instruktör, inriktning aktivering
  • Tränarutbildning, nose work
  • Tränarutbildning, klickerträning
  • Validerad till instruktör och doftprovsdomare genom SNWK


"Med ett stort engagemang för både människor och djur och en stark drivkraft att hjälpa andra att bli den bästa de kan bli är mitt mål att med hjälp av hunden hitta glädjen och motivationen till det vardagliga lärandet och livet. 

I mitt arbete som resurshundförare är min förhoppning att tillsammans med hunden hjälpa barn som kan behöva lite extra stöd i livet att hitta sig själv, sina styrkor och de bästa verktygen för att kunna utvecklas som individ. Min förhoppning är också att kunna kombinera detta med mitt yrke som elevassistent.

 I rollen som instruktör och träningscoach hoppas jag kunna inspirera till nya tankar och idéer som kan bidra till en bättre och starkare relation hund och ägare emellan."

För vidare kontakt: www.hundklart.se